Horconex
Home/  Nieuws

Nieuws

HORCONEX gaat duurzaam bouwen

Tekenen bouw.jpg

Op 20 augustus 2018 hebben de heer Cees van Uffelen (HORCONEX) en de heer Willem van Mierlo (Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling) de aannemingsovereenkomst getekend voor de realisatie van het nieuwe bedrijfsgebouw van HORCONEX op het ABC bedrijventerrein in Poeldijk. 

Het project bestaat uit de realisatie van een nieuw bedrijfsgebouw van circa 5.000 m2 op een terrein van ca. 10.000 m2, met een spraakmakend en duurzaam ontwerp voor een kantoor en bedrijfshal. De bouw start eind november 2018. 

Tevens zal het terrein op een verantwoordelijke manier ingericht worden voor het laden en lossen van vrachtwagens. Op het terrein zal separaat voldoende parkeergelegenheid worden gecreëerd voor werknemers en bezoekers. 

Dit moderne project wordt gerealiseerd in bouwteamverband onder leiding van HET architectenbureau.

Nieuwbouw Horconex

Nieuwbouw

Plannen nieuwbouw HORCONEX

Met vertrouwen in de organisatie, de medewerkers en uiteraard de toekomst, is besloten een nieuw pand te gaan bouwen.

Wij verwachten dat wij binnen 2 à 3 jaar tegen de grens gaan aanlopen betreft ruimte en verdere mogelijkheden van ons huidige pand. Daarom is nu al besloten om te schakelen en een nieuwe stap te zetten in de toekomst van HORCONEX.

Er is een bouwterrein van 9.950 m2 aangekocht op het ABC bedrijven terrein in Poeldijk, waarop in de loop van 2018 gestart gaat worden met de bouw. Het pand krijgt een zeer moderne uitstraling te realiseren op een mooie zichtlocatie langs de N211, waarbij ook de groenvoorziening de nodige aandacht zal krijgen.

De nieuwbouw zal bestaan uit totaal 4.600 m2 bedrijfsgebouw met ongeveer 2.300 m2 kantoor- ontvangst-  en vergaderruimte. Rondom het pand zal er ruim voldoende parkeergelegenheid worden gecreëerd voor medewerkers en bezoekers. Ook zal er op eigen terrein voldoende ruimte zijn voor vrachtwagens om de logistieke afhandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen

Het wordt dus een pand waarmee we vooruit kunnen en waar wij,  met alle medewerkers hier in Nederland maar ook daar buiten,  trots op zullen zijn.

 

MEER WETEN OVER ONS?

Wij staan u graag te woord.