Horconex
Home/  Kassenbouw / Onderhoud en service

Onderhoud en service

Uw kas wordt intensief gebruikt en blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Ondanks de duurzame constructies van onze HORCONEX kassen en installaties, heeft u hierdoor te maken met slijtage en kunnen er ook schades ontstaan.

Preventief onderhoud

Om erger te voorkomen en dus grote problemen (en hoge kosten) voor te zijn, raden wij u aan om jaarlijks preventief onderhoud aan uw kas en aanverwante installaties uit te laten voeren. Onze gespecialiseerde monteurs inspecteren alle draaiende onderdelen en installaties, voeren waar nodig reparatiewerkzaamheden uit en geven u advies over hoe u de kwaliteit van uw kas hoog kunt houden.

Snelle reactietijd

In een aantal landen maakt HORCONEX gebruik van lokale depots. Veel materialen hebben wij daar standaard op voorraad liggen. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat handelen in geval van schades en reparaties. Ook bij spoedreparaties kunt u daarom vertrouwen op de snelle service van HORCONEX. Met minimaal oponthoud kunt u snel weer aan de slag!

Persoonlijke service

De kwaliteit van onze persoonlijke service is waar HORCONEX groot door is geworden. Wij hechten veel waarde aan goed klantencontact en doen er alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit resulteert in een snelle reactietijd. HORCONEX zorgt voor minimale hinder en maximaal resultaat!

MEER WETEN OVER ONS?

Wij staan u graag te woord.