Horconex
Home/  Nieuws

Nieuws

Nieuwbouw Horconex

Nieuwbouw

Plannen nieuwbouw HORCONEX

Met vertrouwen in de organisatie, de medewerkers en uiteraard de toekomst, is besloten een nieuw pand te gaan bouwen.

Wij verwachten dat wij binnen 2 à 3 jaar tegen de grens gaan aanlopen betreft ruimte en verdere mogelijkheden van ons huidige pand. Daarom is nu al besloten om te schakelen en een nieuwe stap te zetten in de toekomst van HORCONEX.

Er is een bouwterrein van 9.950 m2 aangekocht op het ABC bedrijven terrein in Poeldijk, waarop in de loop van 2018 gestart gaat worden met de bouw. Het pand krijgt een zeer moderne uitstraling te realiseren op een mooie zichtlocatie langs de N211, waarbij ook de groenvoorziening de nodige aandacht zal krijgen.

De nieuwbouw zal bestaan uit totaal 4.600 m2 bedrijfsgebouw met ongeveer 2.300 m2 kantoor- ontvangst-  en vergaderruimte. Rondom het pand zal er ruim voldoende parkeergelegenheid worden gecreëerd voor medewerkers en bezoekers. Ook zal er op eigen terrein voldoende ruimte zijn voor vrachtwagens om de logistieke afhandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen

Het wordt dus een pand waarmee we vooruit kunnen en waar wij,  met alle medewerkers hier in Nederland maar ook daar buiten,  trots op zullen zijn.

 

MEER WETEN OVER ONS?

Wij staan u graag te woord.