Horconex
Home/  Over ons

Over ons

HORCONEX is een internationale leverancier van complete tuinbouwprojecten met Frankrijk als thuismarkt. Vanuit de hoofdvestiging in Naaldwijk, Westland (het centrum van innovatie in de glastuinbouw), worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuinbouw toegepast en bedacht.

Sinds het begin van de activiteiten in 1986 is er veel veranderd. Vandaag de dag heeft HORCONEX een team aan specialisten en vakmensen beschikbaar in Frankrijk, werkend vanuit de vestigingen bij Brest en bij Nantes.

Verdere internationale groei

De internationale ambitie van HORCONEX heeft zich in de afgelopen 30 jaar op de Europese markt verder uitgebreid. Naast Frankrijk en Nederland, verzorgen wij tevens complete tuinbouwprojecten in onder meer de volgende landen:

  • Estland
  • Finland
  • Kazachstan
  • Oostenrijk
  • Slowakije
  • Tjechië
  • Wit-Rusland
  • Zwitserland

Voor informatie over wat HORCONEX voor u kan betekenen kunt u contact met ons opnemen.

Persoonlijke aandacht en goede service

Persoonlijke aandacht en goede service zijn de basis voor het zaken doen met HORCONEX. Het grote aantal klanten die al voor generaties klant zijn bij HORCONEX, leert ons dat dit door velen als prettig wordt ervaren. Het is daarom niet vreemd dat dit door de geschiedenis heen een grote invloed heeft gehad op de ontwikkeling van ons bedrijf en nog steeds van grote invloed is. Dit heeft o.a. geresulteerd in: 

Specialistische afdelingen

Het streven van HORCONEX om steeds de beste oplossingen voor de klant te bieden heeft geleid tot het opzetten van eigen specialistische afdelingen. Met afdelingen voor kassenbouw, scherming, kasverwarming en teeltgoten, heeft HORCONEX alle expertise onder 1 dak. Hierdoor is HORCONEX in staat om complete tuinbouwprojecten te leveren en kan HORCONEX u van dienst zijn met alle vragen en informatie op deze gebieden.   

Lokale opslagplaatsen

In verschillende landen heeft HORCONEX lokale opslagplaatsen. Doordat wij standaard veel materialen in deze depots op voorraad hebben liggen, kunnen wij bij schades, (spoed)reparaties en bij onderhoudswerkzaamheden een snelle service bieden. Hierdoor ondervinden onze klanten minimale hinder en blijven wij ook na oplevering van de kassen werken aan een optimale samenwerking. 

MEER WETEN OVER ONS?

Wij staan u graag te woord.